Adidas Outdoor etablerer Denver salgskontor

player posts only - others will be deleted
Chevalier
Posts: 2
Joined: Thu Apr 19, 2018 9:49 pm

Adidas Outdoor etablerer Denver salgskontor

Postby Chevalier » Thu Apr 19, 2018 10:41 pm

Adidas Outdoor har sluttet sig til det voksende antal udendørs mærker på udkig efter en klatring i Rocky Mountains. adidas nmd danmark Virksomheden, der ejer klatrersko maker Five Ten, lejet 2.400 kvadratfod på American Mountain Center på 710 10th St. Six Adidas Outdoor medarbejdere har har arbejdet der i omkring en måned. Greg Thomsen, administrerende direktør for Adidas Outdoor USA, sagde, at selskabet ønskede at give sine metro-området sælgere et fælles kontorlokal.

adidas nmd tilbud Thomsen sagde, at Denver-regionen også var uafgjort nu, hvor den årlige udendørsindustrikonference er her. "Vi ønskede virkelig at få en bedre position med showet og hos de besøgende kunder," sagde han. Det amerikanske bjergbestigelsescenter, der tidligere var Golden High School, ejes af American Alpine Club og Colorado Mountain Club og huser et bjergbestigning museum og bibliotek. "Det giver os mulighed for at få adgang til nogle af de amerikanske Alpine Clubs faciliteter," sagde Thomsen, herunder bygningens konferencerum og teater . "En stor procentdel af vores atleter bor i Colorado."

adidas nmd dame I midten af ​​1990'erne købte Adidas Outdoor udendørs mærker Arc'teryx og Salomon. Det solgte både i 2005 og lancerede sin egen udendørs beklædnings linje, Terrex, i 2007 i Europa og Asien. Adidas begyndte at sælge Terrex-beklædning i USA i 2011. Virksomhedens andet mærke, Five Ten, fremstiller udendørs fodtøj, herunder mountainbiking og klatringsko. "Der lægges stor vægt på sporet, der er vores hurtigst voksende kategori , Siger Thomsen. Adidas Outdoor beskæftiger også 10 personer på sit andet amerikanske kontor i Los Angeles.

Return to “Players Looking for a Team”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest