Nike Schoenen

CorneliusLambert
Posts: 3
Joined: Tue Feb 13, 2018 2:30 am

Nike Schoenen

Postby CorneliusLambert » Tue Feb 13, 2018 2:34 am

De wereldwijde affaire Nike Air Max 1 in Londen is nu voorbij, maar je kunt de conclusie van de Olympische Spelen van 2012 vieren door een landspecifiek duet te verslaan dat op Nike Sportswear uit 2012 is geplaatst en de Nike Air Safari markeert. Het Nike Air Safari Groot-Brittannië-pack heeft premium lederen bovenzomen met speciale lederen inlegzolen en veters met safari-print, en vangt de luxueuze essentie die Tinker Hatfield in de schoen droeg toen hij de Safari oorspronkelijk bedoelde als een sportschoen en een lifestyle-icoon. Selecteer de Nike Sportswear-dealer die deze premium-releases morgen zal dragen, dus blijf niet hangen uit het Safari-feest door morgen een van de twee paren of nu van id4schoenen op eBay te versieren.

De Nike Air Foamposite One was een geweldige schoen die we al kennen. Maar gooi vijftien jaar aan Nike-basketbaltechniek en -technologie en je hebt een schoen die veel beter presteert. Dus waarom de twijfel rond de Nike Air Max Hyperposite? Het combineert de visuele aantrekkingskracht van een Foamposite-shell met de juiste plaatsing van HyperFuse-technologie, alles bovenop een 360 Max Air-eenheid (een die voor een stijging van de Nike LeBron-lijn zorgde, beginnend met de VII). Morgen maakt de Hyperposite zijn Nike Air Max 95 debuut in de Black / Bright Crimson colorway, dus laat ons weten of je denkt aan het potentieel van de schoenprestaties als we het NBA-seizoen 2012-13 naderen en een paar nu van irishbaz2004 op eBay vastlopen.

Met de spellen ruim voorbij de Olympische sneakers moet nu gedaan worden, toch? Nou niet helemaal, we wachten tenslotte nog steeds op de gouden medaille van de grote drie Nike Sneakers van Nike Basketball. Hier is nog een paar dat je aan die lijst kunt toevoegen, een ontzagwekkende Nike Air Force 1 Low-release die het bovendeel onderdompelt in een bijna cementachtige print en het af maakt met wat zware gouden sneden. Klik door met ons voor het volledige overzicht en laat ons weten of je de nieuwste Nike Air Force 1 voelt die aansluit bij de Olympische Spelen van 2012 in Londen. Zoals altijd, houd het op Sneaker News voor het woord over het al dan niet ze raken in de detailhandel.

Na een grondige blik op de zwarte schoonheid van het luxueuze eerbetoon van Nike Sportswear aan medeoprichter Bill Bowerman, bekijken we hier dezelfde premiumkwaliteit in verschillende materialen en kleuren. De Nike Air Trainer 1 Premium BB51 is Nike Schoenen al even indrukwekkend met zijn kaki / zwarte distributie omgeschakeld, dit nubuckpaar voegt een ruige dimensie toe door zijn tangentiële verbindingen met de iconische Timberland-look van tarwe. Ze symboliseren de constructieve invloed van Bowerman op een merk dat voortbouwde op zijn succes bij het coachen van het Oregon Ducks-trackteam en stelde hem voor in het hart van het merk door het logo van de hiel uit te ruilen voor een BB51-script in varsity-stijl. Kijk goed naar de sprong, laat ons weten welke BB51 Air Trainer 1s je het beste bevalt en blijf bij Sneaker News voor de release van de VS.

Het meest recente paar Nike Rookies voor de Galaxy Zoom dat we eerder deze week zagen, vertoonde een zachte blauwe kleur op de op Air Flight One geïnspireerde pads als een indicatie dat ze gloeien in het donker, net als de zool van de legendarische Air Foamposite One van februari. En net als je denkt dat een vroeg productiemodel het eindresultaat zou kunnen onthullen, is dezelfde retailer bekend voor het feit dat hij zijn handen op de warmte legt, maanden voordat iedereen ons een andere build laat zien. Deze Galaxy Zoom Rookie kiest in plaats daarvan voor zwarte pods, wat een mooi balancerend effect heeft maar misschien niet zo opwindend is als de blauwe natuurlijke staat van de andere paar (en kan de GITD-mogelijkheid zeker niet overtreffen). Toch propt het niet zomaar een stel details in een enkele sneaker die voor een hoogtepunt zorgt, en de Zoom Rookie zelf is een lichtend voorbeeld van hoe je selecties van een buffet met smakelijke details kunt combineren.

Wachtend op wat Summer blockbusters Nike in 2013 voor ons in petto heeft? Bind het woord Foamposite en Nike Air je hebt een aantal releases die de moeite waard zijn om naar uit te kijken, zelfs als we bijna een jaar weg zijn. Uitgebracht in 2013 zijn drie Air Foamposite One kleurstellingen de ton-wit versie die werd bevestigd door Penny Hardaway zelf, een Electric Purple / Black-Total Orange-versie die in lijn valt met het klassieke Phoenix Suns-beeld, en een derde Total Crimson / Black- Coole grijze opkomst die net zo aanlokkelijk klinkt als deze mogelijk verschijnt. Je gedachten over wat een van de eenvoudigste Foamposites lijkt en twee van de Image meer excentrieke colorways van de Foamposite die Nike heeft bedacht?

Return to “Teams Looking for Players”Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 13 guests