Adidas onthult een nieuwe NMD-schoenstijl 'Like Nothing Before' Coming Out 11 november

JustinEvans
Posts: 3
Joined: Sun Apr 15, 2018 8:31 pm

Adidas onthult een nieuwe NMD-schoenstijl 'Like Nothing Before' Coming Out 11 november

Postby JustinEvans » Sun Apr 15, 2018 9:25 pm

De fan-favoriet Adidas NMD krijgt binnenkort een nieuw uiterlijk in een even begeerde colorway. Adidas Originals onthulde vandaag een voorproefje op een aankomende NMD "Color Static" -stijl.adidas outlet online shop Gebaseerd op de preview van het merk en andere afbeeldingen die recentelijk op sociale media zijn verspreid , deze stijl heeft een gebreid bovenwerk met een veelkleurig stippenpatroon. De caleidoscopische kleuren strekken zich ook uit tot de enkelrand en schoenveters van de make-up. De oogverblindende Primeknit-look is in balans met witte accenten bij de hiel, ooglid en middenzool, waar de EVA-inserts van de NMD ook in het wit voorkomen. Ondertussen voegt het volledige Boost-materiaal van Adidas demping toe. Volgens Adidas start deze stijl wereldwijd vanaf 11 november.

superstar adidas dames Eenmaal exclusief voor mobiele apparaten, maakt de Adidas Confirmed-app zijn grootste splash op desktops tot nu toe met de introductie van vier NMD-stijlen met beperkte oplage. Bekend als de 'A.I. Camo "pack, deze groep bestaat uit vier exclusieve kleurstellingen die paarsgewijs worden uitgebracht in de VS en West-Europa. Fans in de Verenigde Staten worden behandeld met een op tan gebaseerde make-up met een contrasterende rode streep (hierboven afgebeeld) naast een valklaar olijvenblik. Ondertussen kunnen Europese enthousiastelingen kiezen tussen een felle rode stijl en een meer ingetogen grijze variatie.

adidas slippers dames sale Volgens Adidas is elke stijl in deze groep gelimiteerd tot slechts 900 paren en zullen ze voor $ 170 worden verkocht. Uitgaven voor deze limited-edition looks zijn nu open tot vrijdagmiddag. De sneakers worden vrijdag om 13.00 uur officieel vrijgegeven. ET, en als je snel genoeg bent, kun je de kicks kopen.

Return to “General”Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron